Toiveidesi mukaista pitopalvelua pitkällä kokemuksella

Pitopalvelumme auttaa sinua järjestämään juuri sellaisen juhlan kuin milloinkin haluat. Olemme rinnallasi niin iloissa kuin surussakin ja räätälöimme aina toiveidesi mukaiset tarjottavat ja kattaukset.

Pitopalvelumme viimeistelee niin häät, syntymäpäivät, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, ristiäiset, rippijuhlat, muistotilaisuudet kuin minkä hyvänsä muunkin tilaisuutesi. 

Valmistamme juhliisi tarjoilut, joissa luovalla tavalla hyödynnetään satokauden aitoja makuja. Inspiraatiota saamme niin lähiluonnosta kuin suomalaisista perinteistäkin. Huomioimme tietysti aina myös erityisruokavaliot ja huolehdimme, että erityisruokavaliota noudattavat saavat yhtä herkullista ja hyvältä maistuvaa syötävää kuin kaikki muutkin.


Tilaa pitopalvelu ajoissa

Mitä aikaisemmin otat yhteyttä, sitä varmemmin pystymme huomioimaan kaikki toiveesi ja toteuttamaan toiveidesi mukaisen tilaisuuden. Autamme tarvittaessa myös juhlapaikan valinnassa ja menun suunnittelussa. 

Voit halutessasi tilata meiltä ruuat ja muut herkut juhlaasi toimitettuna tai tilata pitopalvelumme huolehtimaan myös tarjoilusta ja juhlien sujumisesta arvostavalla, rennolla ja hyväntuulisella otteella. 


KYSY ROHKEASTI LISÄÄ